CMS voor SEO

SiteManager CMS is optimaal geintegreerd met Google en omvat geavanceerde faciliteiten voor zoekmachine-optimalisatie (SEO).  Onze CMS software volgt de ontwikkelingen op het gebied van online marketing op de voet. Met SiteManager CMS bent u er zeker van dat uw site hoog scoort in Google.

Gebruikskenmerken

Bekijk alle kenmerken van onze CMS software in meer detail:

Technologie

SiteManager CMS is volledig gebaseerd op Microsoft .NET technologie: robuust, innovatief en toekomstvast. 

SiteManager CMS wordt geleverd als SaaS (Software as a Service) oplossing en, voor corporate omgevingen, als dedicated oplossing in uw eigen IT infrastructuur.   

Meer weten?

CMS software op maat

SiteManager CMS software is flexibel, aanpasbaar en makkelijk uit te breiden. U beschikt in no-time over een CMS systeem dat volledig op uw organisatie en uw content is toegesneden. Dit CMS systeem kan worden gekoppeld aan uw bestaande website, of aan een volledig nieuwe website.

Publiceer uw content waar u wilt

Content en vormgeving zijn volledig gescheiden in onze CMS systemen. U kunt alle content daardoor ook eenvoudig publiceren op andere platformen, bijvoorbeeld op uw mobiele site of op een van de populaire "social media" platformen als Twitter, YouTube, Facebook of Flickr.   

SiteManager CMS introductievideo

Snel een indruk krijgen van onze CMS software? Bekijk onze introductievideo SiteManager CMS, op Youtube of (voor een betere beeldkwaliteit) in Flash

 

Abonnementen

Blijf op de hoogte van onze producten en ontwikkelingen.

Neem contact met ons op

Science Park Eindhoven 5644
5692 EN Son

(040) 213 66 66