Archief

Ajax technologie in de praktijk

26 augustus 2008 door Roland Vonk

Veel gehoord over Ajax, maar nog geen idee wat dat voor uw site zou kunnen betekenen? Bekijk dan eens de toepassings voorbeelden op de Omroep Brabant site.

Ajax is een intelligente combinatie van al veel langer bestaande technieken. Met Ajax worden interactieve web applicaties gerealiseerd die veel sneller dan traditionele websites content presenteren aan de gebruiker. Dit wordt bereikt door niet telkens een héle webpagina op te halen van een server, maar uitsluitend die gedeeltes die nieuwe informatie bevatten.

Ajax technologie op Omroep Brabant site
De toepassing van Ajax biedt dus grote voordelen. Wanneer u een goede indruk wilt krijgen van wat er allemaal kan met Ajax, is de Omroep Brabant site een prima voorbeeld. Op deze door Integrace ontworpen en gerealiseerde site wordt uitgebreid gebruik gemaakt van Ajax technologie.

Om het u makkelijk te maken hebben wij de toepassing van Ajax technologie op de Omroep Brabant site uitgebreid beschreven in een nieuwe case. U vindt deze op de Integrace corporate site op de pagina  Ajax technologie op de Omroep Brabant site.

Algemene informatie over de toepassing van Ajax en andere Web 2.0 technieken vindt u op de Integrace Sitemanager site in het hoofdstuk over Web 2.0.

 

< Terug naar blogarchief

Vragen?

Wilt u dat wij u bellen? Dat kan!

Abonnementen

Blijf op de hoogte van onze producten en ontwikkelingen.

Neem contact met ons op

Science Park Eindhoven 5644
5692 EN Son

(040) 213 66 66