Archief

Webshop release 1.8 biedt meer opmaakmogelijkheden

10 april 2009 door Roland Vonk

Naast een aantal kleine verbeteringen biedt de standaard webshop in versie 1.8 nu ook de mogelijkheid om productinformatie onder te brengen in eigen layouts.

De nieuwste release van de standaard shop staat gebruikers toe om teksten en tekstvlakken nu zelf op te maken met een gebruiksvriendelijke editor. Desgewenst kan zelfs de onderliggende HTML worden aangepast. Met deze uitbreiding kunnen langere teksten dus op een aantrekkelijker manier worden vormgegeven, en kunnen zelfs eigen lay-outs en templates worden ingezet voor de diverse contentvlakken.

Naast deze uitbreiding houdt de shop nu ook bij welke orders worden geplaatst. Met een rapportagemodule kunnen vervolgens diverse rapportages worden gemaakt over de verkopen. Zo kan bijvoorbeeld eenvoudig worden vastgesteld welke producten het meest in trek zijn en hoe de omzetontwikkeling er uit ziet,.

De webshop versie 1.8 is tevens op diverse punten techisch verder geoptimaliseerd, waardoor sprake is van een nog betere performance, en biedt nog diverse kleine verbeteringen op het gebied van sorteren en de presentatie van uw producten.

< Terug naar blogarchief

Vragen?

Wilt u dat wij u bellen? Dat kan!

Abonnementen

Blijf op de hoogte van onze producten en ontwikkelingen.

Neem contact met ons op

Science Park Eindhoven 5644
5692 EN Son

(040) 213 66 66