Archief

Van Aetsveld presenteert nieuw gezicht

19 juni 2009 door Roland Vonk

van Aetsveld is specialist op het gebied van verandermanagement en projectmanagement. Het bedrijf telt circa 50 medewerkers en is gevestigd in Amersfoort.

Van Aetsveld telt klinkende namen op de klantenlijst, waaronder Albert Heijn, Warchild, TNT Post, Rabobank en PGGM - om er maar eens een paar te noemen. De consultants van Van Aetsveld ondersteunen deze organisaties in verandertrajecten, en in het verder professionaliseren van projectmanagement processen.

 

Van Aetsveld website

Met een nieuwe huisstijl en website presenteert Van Aetsveld zich op professionele en overtuigende wijze naar de markt. De website wordt volledig onderhouden met Integrace's CMS SiteManager.

Het basissysteem wordt ingezet voor het onderhoud van de sitestructuur en voor de inhoud van alle pagina's met een vrije opmaak. Daarnaast telt het CMS vier modules voor het onderhouden van Nieuwsberichten, Medewerkergegevens, Klantencases en Diensten.

Met de standaard configuratiefaciliteiten van SiteManager zijn deze modules volledig klantspecifiek ingericht, zodat zij volledig aan de eisen en wensen van Van Aetsveld tegemoet komen.

Van Aetsveld CMS

Bezoek Van Aetsveld - verandermanagement en projectmanagement

< Terug naar blogarchief

Vragen?

Wilt u dat wij u bellen? Dat kan!

Abonnementen

Blijf op de hoogte van onze producten en ontwikkelingen.

Neem contact met ons op

Science Park Eindhoven 5644
5692 EN Son

(040) 213 66 66