Archief

Pulles & Hanique BV selecteert Integrace

26 juni 2005 door

Pulles & Hanique BV ontwerpt en fabriceert glazen en keramische componenten en instrumenten...

Pulles & Hanique BV ontwerpt en fabriceert glazen en keramische componenten en instrumenten. Het bedrijf bestaat sinds 1950 en is uitgegroeid tot een leidende leverancier van zeer gespecialiseerde componenten van glas, quartz en technisch keramiek.

Bij het bedrijf speelt naast alle high-tech ook ouderwets vakmanschap nog een belangrijke rol. De producten worden zowel thermisch als mechanisch gefabriceerd.

Pulles & Hanique beschikt reeds over een site. Met een markt die wereldwijd is kan deze potentieel een belangrijk marketing- en verkoopkanaal vormen. De huidige site trekt echter minder bezoek naar de mening van het P&H management mogelijk zou moeten zijn. Vraag aan Integrace is dan ook om Pulles & Hanique te helpen de bezoekersaantallen fors te verhogen. Daarnaast zou Pulles & Hanique graag een restyling van de site en zijn inhoud zien. De nieuwe site moet na de zomer beschikbaar komen.

Oftewel: een aardige onderhoudsbeurt die door Integrace met veel enthousiasme en voortvarendheid is opgepakt, en die op korte termijn moet leiden tot nog grotere verkoopsuccessen voor Pulles & Hanique .

< Terug naar blogarchief

Vragen?

Wilt u dat wij u bellen? Dat kan!

Abonnementen

Blijf op de hoogte van onze producten en ontwikkelingen.

Neem contact met ons op

Science Park Eindhoven 5644
5692 EN Son

(040) 213 66 66