SiteManager CMS Nieuws

Eindgebruikers TriCorp krijgen informatieve website

13 augustus 2013 door Marlieke van Velthoven

Het in Rijen gevestigde TriCorp ontwikkelt en produceert bedrijfskleding die robuust, veilig, betrouwbaar en comfortabel is. Tricorp’s merken ROM88, TRICORP WORKWEAR en TRICORP CORPORATE zijn uitsluitend via dealers verkrijgbaar. Voor deze dealers is enige tijd geleden al een klantenportaal ontwikkeld waar zij kunnen inloggen en kleding kunnen bestellen. Ook voor de eindgebruikers is nu een website in de lucht.


www.tricorp.com
Het belangrijkste verschil tussen de nieuwe website voor eindgebruikers en het klantenportaal, is dat de eerste geen mogelijkheid heeft om kleding te bestellen en er geen prijzen worden weergegeven. De website is op een andere doelgroep gericht dan het klantenportaal voor dealers en heeft daarom andere eigenschappen. Op de nieuwe website is informatie over de werkwijze van TriCorp te vinden en over de kledinglijnen die zij produceren. De producten zijn op de website onderverdeeld en per producttype te bekijken. Ook is er een virtuele versie van de catalogus in te zien. De website maakt gebruik van dezelfde data als de dealers shop, maar is wel een compleet andere site met een andere doelgroep.

Het credo van TriCorp is Samen Werken. Dit wordt dan ook uitgedragen binnen de eigen bedrijfscultuur en naar klanten toe. Ook op de website komt dit terug, waarbij TriCorp bovendien de samenwerking binnen bedrijven die collecties afnemen aanmoedigt. Binnen de collecties is werkkleding te vinden voor bouw en industrie, logistiek en groenvoorziening. Maar ook werknemers in beveiliging, dienstverlening, horeca en bancaire wereld voorziet TriCorp van een geschikte en comfortabele garderobe.

< Terug naar nieuwsoverzicht

Vragen?

Wilt u dat wij u bellen? Dat kan!

Abonnementen

Blijf op de hoogte van onze producten en ontwikkelingen.

Neem contact met ons op

Science Park Eindhoven 5644
5692 EN Son

(040) 213 66 66