SiteManager CMS Nieuws

Website Omroep Brabant krijgt mobiele uitstraling

18 juni 2014 door Maud Wijn

Om de usability voor de lezers van Omroep Brabant te vergroten, heeft de desktop versie van de nieuwswebsite een nieuw jasje gekregen. De mobiele apps voor tablet en smartphones worden druk bezocht en er is voor gekozen om de website meer op de mobiele app te laten lijken.

Om het lezen en opzoeken van nieuws of belangrijke artikelen gemakkelijker te maken is de indeling van de website iets aangepast. Het belangrijkste nieuws uit de hele provincie staat op de homepagina. Het nieuws dat net binnen is en de artikelen die het meest gelezen worden, zijn te vinden in de sidebar.  Om het navigeren makkelijker te maken is een fixed header geïmplementeerd; het topmenu van de website blijft altijd in beeld, ook bij scrollen. Meer informatie over het nieuwe design vindt u op de website van Omroep Brabant.  

Integrace heeft ervoor gezorgd dat het design dat door Omroep Brabant bedacht en uitgevoerd is ook technisch goed werkt. Alle techniek achter de website wordt namelijk verzorgd door Integrace. Voor een drukbezochte nieuwswebsite als Omroep Brabant is het natuurlijk erg belangrijk dat deze optimaal werkt en bezoekerspieken aankan. 

< Terug naar nieuwsoverzicht

Vragen?

Wilt u dat wij u bellen? Dat kan!

Abonnementen

Blijf op de hoogte van onze producten en ontwikkelingen.

Neem contact met ons op

Science Park Eindhoven 5644
5692 EN Son

(040) 213 66 66