SiteManager CMS Nieuws

Website Kipp & Zonen uitgebreid met Chinese versie

18 november 2015 door Eddie Reinhoudt

Het internationale bedrijf Kipp & Zonen heeft onlangs een Chinese taalversie aan de website toegevoegd. De responsive website is nu in vier talen beschikbaar.

Kipp & Zonen levert toonaangevende instrumenten voor het meten van zonnestraling en atmosferische condities. Het internationale bedrijf is al sinds 1830 actief, aanvankelijk in de ontwikkeling van fysische, chemische en medische apparatuur. Tegenwoordig is Kipp & Zonen expert in meetoplossingen voor zonnestraling, met een uitgebreide reeks aan solar instrumenten. Deze meetinstrumenten zijn allemaal terug te vinden op de uitgebreide website van het bedrijf.

De Kipp & Zonen website had al een Engelstalige, Franstalige en Spaanstalige versie. Inmiddels is hier een Chinese taalversie aan toegevoegd. Het innovatieve bedrijf kan de geavanceerde website zo in de eigen taal van de Chinese klanten presenteren. Op deze manier wordt de groeiende Chinese markt nog beter bediend. Men kan de Chinese versie van de website bereiken via de taalswitch rechtbovenaan op de website, of via de URLcn.kippzonen.com.

< Terug naar nieuwsoverzicht

Vragen?

Wilt u dat wij u bellen? Dat kan!

Abonnementen

Blijf op de hoogte van onze producten en ontwikkelingen.

Neem contact met ons op

Science Park Eindhoven 5644
5692 EN Son

(040) 213 66 66