SiteManager CMS Nieuws

Goudsmit Magnetics bereikt klant met nieuwe responsive website en online catalogus

22 december 2015 door Maud WIjn

December wordt bij Integrace ook wel “oplevermaand” genoemd. Ook Goudsmit is sinds vorige week overgegaan op een gloednieuwe website, die een totaal nieuwe look gekregen heeft én responsive is.

Wat klinkt als een kleine vraag werd uiteindelijk een groot en boeiend project. Goudsmit Magnetics is sinds 1959 een van de meest vooraanstaande magneetproducenten ter wereld. Vanuit het hoofdkantoor in Waalre vindt de ontwikkeling en engineering van magneetsystemen plaats. Goudsmit is ook te vinden in o.a. Groot Britannië, Tsjechië, Duitsland, Frankrijk en zelfs in China.

Complex en uitgebreid assortiment

Het is dan ook niet gek dat deze gevestigde magneetproducent beschikt over aardig wat complexe productdata. Om te zorgen dat al deze productdata op de website gestructureerd getoond wordt, heeft Integrace het beheersysteem ProductManager ingezet. ProductManager is dé oplossing om eenuitgebreid assortiment moeiteloos te beheren en biedt de ideale basis voor online catalogi met geavanceerde zoek- en filterfuncties, maar ook voor de traditionele gedrukte catalogi. Dit beheersysteem is door de medewerkers van Goudsmit zelf te benaderen.

Technische afwerking

Het project is van start gegaan in samenwerking met Vormkracht10.nl, die voor de nieuwe look en feel van de website heeft gezorgd. Opgezet met Bootstrap als framework is Integrace vanuit daar verder gegaan met het opbouwen van meer dan 10 op maat gemaakte templates.

Voor de content in de website, neem als voorbeeld de pagina Over Goudsmit, of Kennisbank, is het content management systeem SiteManager CMS ingezet. Deze bovengenoemde reeks aan templates zijn uiteraard beschikbaar in SiteManager CMS.

De website is te vinden op www.goudsmitmagnetics.com en werkt uiteraard op elk device.

< Terug naar nieuwsoverzicht

Vragen?

Wilt u dat wij u bellen? Dat kan!

Abonnementen

Blijf op de hoogte van onze producten en ontwikkelingen.

Neem contact met ons op

Science Park Eindhoven 5644
5692 EN Son

(040) 213 66 66