Archief

Muziekcentrum Frits Philips vernieuwt site

15 mei 2007 door

Nieuwe site doet recht aan de internationale reputatie van het Muziekcentrum...

Sinds de opening op 2 september 1992 door Hare Majesteit Koningin Beatrix is Muziekcentrum Frits Philips een huis voor muziek. Een plek in het hart van Eindhoven waar per seizoen ruim 150.000 mensen hun favoriete muziek beleven. Muziek in alle mogelijk genres - van klassiek tot wereldmuziek. Het Muziekcentrum beschikt over de Grote Zaal (1250 zitplaatsen) en de kleinere Eindhoven Airport Zaal (385 zitplaatsen). Het Muziekcentrum staat op de ranglijst van de tien mooiste Europese concertzalen. 

De nieuwe site voor het Muziekcentrum is eind april live gegaan en heeft inmiddels een warm onthaal gekregen. De site is volledig ontworpen en gebouwd door Integrace, en wordt onderhouden door het Muziekcentrum met Integrace’s CMS Site Manager v6.

De site is doorspekt met innovatieve elementen. Door “tagging” van concerten en nieuws verschijnt bij elk concert en elk nieuwsbericht gerelateerde relevante informatie. Wat relevant is wordt automatisch bepaald door de site.

De nieuwe Muziekcentrum site is gekoppeld aan het reserveringssysteem Showsoft. Om dit mogelijk te maken is een geheel nieuwe technische interface op basis van Microsoft .Net ontwikkeld. Dit biedt nieuwe mogelijkheden voor alle Showsoft gebruikers, die hierdoor niet mer zijn gebonden aan het Java platform.

< Terug naar blogarchief

Vragen?

Wilt u dat wij u bellen? Dat kan!

Abonnementen

Blijf op de hoogte van onze producten en ontwikkelingen.

Neem contact met ons op

Science Park Eindhoven 5644
5692 EN Son

(040) 213 66 66