Archief

Gelderland in beeld

25 september 2007 door R. Vonk

De provincie Gelderland geeft met de publicatie "feiten en cijfers" een beeld van het economisch potentieel van de provincie.

Feiten en cijfers provincie GelderlandDe publicatie geeft een overzicht van een groot aantal economische trends en kentallen, verzameld door het  Bureau Economisch Onderzoek van de provincie. Doel is onder andere om buitenlandse bedrijven optimaal te informeren over de mogelijkheden van Gelderland als vestigingsplaats. Maar de publicatie bevat uiteraard ook relevante informatie voor het lokale bedrijfsleven en lokale overheden.

Op de site www.gelderlandfacts.nl kan de volledige publicatie "Feiten en Cijfers" worden gedownload, maar kan ook een eigen boekje worden samengesteld met een selectie uit de gepresenteerde informatie.

Om optimaal gebruik te maken van nieuwe technologische mogelijkheden wordt de bestaande site in de komende maanden volledig herbouwd door Integrace, en voorzien van de laatste versie van het CMS Site Manager. Verder wordt het Integrace product Print Manager ingezet om alle in het CMS ingevoerde informatie om te zetten in PDF formaat.

< Terug naar blogarchief

Vragen?

Wilt u dat wij u bellen? Dat kan!

Abonnementen

Blijf op de hoogte van onze producten en ontwikkelingen.

Neem contact met ons op

Science Park Eindhoven 5644
5692 EN Son

(040) 213 66 66