CMS voor SEO

CMS voor SEO

Een zoekmachinevriendelijk CMS helpt zoekmachines om goed te doorgronden welke informatie op de site wordt aangeboden. SiteManager CMS geeft u alle beschikbare mogelijkheden om Google en anderen goed te informeren, en zet de standaard op SEO gebied voor CMS systemen.

Goed scoren bij zoekmachines begint bij goede content. De informatie die u op uw site plaatst met het cms moet werkelijk toegevoegde waarde hebben voor uw doelgroep. Goede informatie alléén is echter onvoldoende. De content moet uitstekend toegankelijk zijn voor misschien wel uw belangrijkste bezoeker: de zoekmachine robot of spider.

Zoekmachinevriendelijk CMS voor optimale positie binnen Yahoo! Zoekmachinevriendelijk CMS voor optimale positie binnen Google Zoekmachinevriendelijk CMS voor optimale positie binnen Bing (voor heen Windows Live)

  • Title-tags zijn webpagina-specifiek. U kunt title tags zelf ingeven, of het systeem een zinvolle title-tag laten bepalen. In de title tag kan bijvoorbeeld automatisch de kop van een nieuwsbericht worden geplaatst.
  • Dynamische URL’s worden met URL-rewriting automatisch vervangen door zinvolle en zoekwoordrijke URL’s (zie ook onze pagina over URL rewriting)
  • U heeft uitgebreide mogelijkheden om verkorte url's in te zetten, in diverse formaten
  • U kunt pagina's die u  niet wilt laten indexeren zelf verbergen, ook in het kruimelpad
  • Plaatjes, links en navigatie-items kunnen worden voorzien van unieke alt-teksten met een goed zoekwoordgewicht.
  • Bij de opmaak van content maakt u gebruik van standaard en voor zoekmachines herkenbare opmaakstijlen.
  • Content wordt geplaatst in goed gestructureerde en schone html, waarbij ervoor gezorgd wordt dat de meest relevante content boven in de broncode staat
  • Met sitemaps, Google sitemaps, kruimelpaden en zoekmachinevriendelijke menukoppelingen wordt er voor gezorgd dat alle delen van de site goed bereikbaar zijn voor zoekmachines.  

 

SiteManager CMS is dus bij uitstek een zoekmachinevriendelijk content management systeem. U kunt zich concentreren op het produceren van interessante content, en hoeft zich geen zorgen te maken over de toegankelijkheid van die content.

SEO met SiteManager CMS.

Natuurlijk onderhouden wij ook onze eigen sites met Sitemanager CMS, en zijn deze sites volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines. In de figuur rechts ziet u een screenshot van de site van Integrace zoekmachinemarketing, een zusteractiviteit van Integrace CMS Producten die gespecialiseerd is in SEO dienstverlening.

De blauwe vlakjes in de figuur geven aan waar de voor zoekmachines belangrijke meta-informatie verschijnt. Uiteraard is de meta-informatie die uitsluitend voor zoekmachines bestemd is, zoals een Google sitemap, niet zichtbaar in deze figuur.

Vragen?

Wilt u dat wij u bellen? Dat kan!

Abonnementen

Blijf op de hoogte van onze producten en ontwikkelingen.

Neem contact met ons op

Science Park Eindhoven 5644
5692 EN Son

(040) 213 66 66