SiteManager CMS - Microsoft .NET CMS software

Een nieuwe generatie CMS technologie

SiteManager CMS stelt u in staat om uw website te transformeren in een effectief verkoopkanaal. Het CMS geeft u alle instrumenten in handen voor online marketing succes. 

SiteManager CMS: innovatieve oplossing voor content beheer

SiteManager CMS is een geavanceerd, schaalbaar en gebruiksvriendelijk CMS systeem voor het creëren en onderhouden van internet content. Het product is bijzonder makkelijk in gebruik. Door de op Microsoft Office gebaseerde gebruikersinterface voelen  gebruikers zich snel thuis. Hierdoor neemt SiteManager CMS de barrières voor een actieve deelname aan het content productie proces snel weg.

CMS met solide basis

Onder de toegankelijke interface schuilt een zeer krachtig en geavanceerd gereedschap. SiteManager CMS maakt gebruik van de modernste technologie, en stelt u in staat om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webtechnologie direct in te zetten op uw site. Uw bezoekers worden optimaal geinformeerd en aangezet tot actie.

Aan deze krachtige technologie hangt ook nog eens een relatief bescheiden prijskaartje. Het is dus geen wonder dat SiteManager CMS  inmiddels het “CMS of choice” is van een groot aantal organisaties.

Vragen?

Wilt u dat wij u bellen? Dat kan!

Abonnementen

Blijf op de hoogte van onze producten en ontwikkelingen.

Neem contact met ons op

Science Park Eindhoven 5644
5692 EN Son

(040) 213 66 66