Aanpasbare CMS software

Aanpasbaar CMS dat zich voegt naar uw wensen

SiteManager CMS kent nagenoeg geen beperkingen in de soorten informatie die u er mee kunt beheren en publiceren. U definieert uw wensen en SiteManager CMS genereert het systeem voor het beheer van uw data. Dit proces is volledig geautomatiseerd. Binnen enkele minuten beschikt u over een systeem dat volledig is toegesneden op uw organisatie. 

 

Ongekende vrijheid

Een aanpasbaar CMS dat volledig kan worden toegesneden op uw organisatieBij SiteManager CMS hoeft u dus niet te kiezen uit een lijst van voorgedefinieerde modules. Om het u makkelijk te maken hebben wij wel een aantal modules vast voor u ingericht. U kunt daarbij denken aan Nieuws, FAQ, Links, Vacatures, en Producten. Deze modules bieden u een snelle start. Maar zoals gezegd, u heeft de volledige vrijheid om deze modules aan te passen aan organisatie-specifieke wensen of om zelf modules te bedenken. 

SiteManager CMS levert hiermee maatwerk zonder de nadelen van maatwerk. Uw op maat gesneden CMS vergt in het geheel geen programmering, de code blijft helemaal standaard, en u behoudt alle uitbreidingsmogelijkheden en updates van het standaard product.

Vragen?

Wilt u dat wij u bellen? Dat kan!

Abonnementen

Blijf op de hoogte van onze producten en ontwikkelingen.

Neem contact met ons op

Science Park Eindhoven 5644
5692 EN Son

(040) 213 66 66