Modulaire CMS software

Modulair CMS zonder beperkingen

SiteManager CMS bestaat uit een basissysteem, uitbreidingsmodules met een vaste functionaliteit, en aanpasbare uitbreidingsmodules.

eenvoudig beheer van site structuren met Site ManagerHet basissysteem geeft u de mogelijkheid om site-structuren op te bouwen. U definieert hier de logische structuur van uw informatie, en onderhoudt de pagina’s. Voor dit laatste staat een gebruiksvriendelijke editor ter beschikking, met een sterke gelijkenis op Word. Informatie die al beschikbaar is in de vorm van Word documenten kunt u eenvoudig invoegen.

 

 

Standaard uitbreidingsmodules

U kunt het basissysteem uitbreiden met standaard uitbreidingsmodules voor o.a. het produceren van een elektronische nieuwsbrief, abonneemanagement, een forum, een poll en een catalogus/webwinkel. Deze modules hebben een vaste functionaliteit. Natuurlijk hebben zij op uw site een vormgeving die volledig aansluit op de overige delen van uw site.

 

Aanpasbare uitbreidingsmodules

De aanpasbare uitbreidingsmodules vormen een zeer krachtig en onderscheidend onderdeel van Site Manager. SiteManager CMS kent nagenoeg geen beperkingen in de soorten informatie die u er mee kunt beheren. Op de pagina een aanpasbaar CMS leest u hier meer over. 
 
Door deze modulaire opzet isSiteManager CMS volledig toe te snijden op de eisen en wensen op het gebied van content management van úw organisatie. SiteManager CMS is niet alleen een uitstekende oplossing bij nieuwbouw van een site, maar kan ook eenvoudig worden gekoppeld aan een bestaande site - of een bestaand content management systeem vervangen.

Vragen?

Wilt u dat wij u bellen? Dat kan!

Abonnementen

Blijf op de hoogte van onze producten en ontwikkelingen.

Neem contact met ons op

Science Park Eindhoven 5644
5692 EN Son

(040) 213 66 66