Schaalbare CMS software

Schaalbaar CMS zonder limieten

SiteManager CMS is gebouwd op de groei – op úw groei. Met dit product beheert u sites met enkele bezoekers per dag, maar even zo gemakkelijk sites met enkele tienduizenden bezoekers per dag.

Naar keuze één of meerdere servers

Deze extreme schaalbaarheid wordt bereikt doordat u alle componenten die een rol spelen bij het tonen van een website aan een bezoeker, naar behoeven kunt verdelen over één of meerdere servers.

In het meest eenvoudige (en ook meest voorkomende) geval draait uw website op een server die met andere bedrijven wordt gedeeld. Wanneer het aantal bezoekers van de site of het gebruik van het CMS gaat toenemen kunt u er voor kiezen om een server in te zetten voor uw bedrijf alléén. We spreken dan over een dedicated server. Bij nog weer verdere groei kunt u de site, het CMS en de database elk op een aparte server zetten.

Naar keuze één of meerdere sites

Een hogere belasting van uw servers kan ook ontstaan doordat u SiteManager CMS steeds breder gaat inzetten. U kunt zonder problemen meerdere sites beheren met één en hetzelfde CMS. Hierbij kunt u denken aan sites voor verschillende talen, verschillende landen of verschillende merken.

Naar keuze elders of zelf hosten

SiteManager CMS wordt aangeboden in een “hosted” variant waarbij u alle zorg voor het “up-and-running” blijven van de site en het CMS uitbesteedt. U kunt er echter ook voor kiezen om het product onder te brengen in uw eigen netwerk. Dit zal zeker spelen wanneer u SiteManager inzet voor het beheer van uw intranet. Ook hier heeft u dus alle flexibiliteit.

Vragen?

Wilt u dat wij u bellen? Dat kan!

Abonnementen

Blijf op de hoogte van onze producten en ontwikkelingen.

Neem contact met ons op

Science Park Eindhoven 5644
5692 EN Son

(040) 213 66 66