Implementatie

CMS met ongekende implementatiesnelheid

Een volledig naar wens ingericht CMS is met SiteManager CMS een kwestie van minuten. Nadat u heeft vastgesteld welke content u wilt beheren met SiteManager CMS wordt een beknopte specificatie opgesteld en wordt uw CMS gegenereerd. Dit CMS is volledig op uw eisen toegesneden en toch een standaard product.

Bij ons dus geen ellenlange implementatietrajecten als u iets wilt dat afwijkt van de standaard. Er hoeft niets te worden geprogrammeerd.

Natuurlijk duurt een volledig project langer dan enkele minuten. Er moet een ontwerp komen, worden gesproken over de content structuur, content worden geproduceerd, overleg worden gevoerd, html worden geproduceerd, en worden gekoppeld aan het CMS. Met SiteManager is inrichting en aanpassing van het CMS echter nooit de bottleneck.

Een crash project kan worden afgerond binnen enkele dagen, en een normaal (website) project hoeft niet langer dan enkele weken doorlooptijd te vergen. Omvangrijke projecten met veel back-office koppelingen vragen natuurlijk meer tijd - maar ook daar profiteert het project van de flexibiliteit en aanpasbaarheid van het SiteManager CMS.

SiteManager CMS biedt u simpelweg een ongekende implementatiesnelheid, en een ongekende vrijheid om het systeem later nog eens aan te passen.

Klinkt te mooi om waar te zijn? Wij bewijzen het u graag.

Vragen?

Wilt u dat wij u bellen? Dat kan!

Abonnementen

Blijf op de hoogte van onze producten en ontwikkelingen.

Neem contact met ons op

Science Park Eindhoven 5644
5692 EN Son

(040) 213 66 66