Social Media

Uw nieuws in een social community

Op een Social Bookmarking site brengen bezoekers informatie en artikelen die zij - vanuit het onderwerp van de social bookmarking site - relevant vinden onder de aandacht.  Rondom de onderwerpen die aan de orde worden gesteld op social bookmarking sites ontstaan bloeiende gemeenschappen van deelnemers die de belangstelling in het desbetreffende  onderwerp delen. Op social bookmarking sites kunnen de deelnemers vaak stemmen op de ingebrachte informatie. Items die veel stemmen krijgen komen hoog op de ranglijst en krijgen veel belangstelling.

Bekende social bookmarking sites zijn Digg, del.icio.us, eKudos, en NUjij.

Items die hoog scoren op social bookmarking sites komen onder de aandacht van een breed publiek, en kunnen dus een aanjager zijn van site-bezoek. Wanneer uw site informatie bevat die zich leent voor inbreng op een dergelijke site kunt u dit middel dus inzetten om meer bezoek naar uw site te trekken. Dan moet het echter wel eenvoudig zijn voor uw bezoekers om items onder de aandacht te brengen op de social bookmarking site.  

Eenvoudig toevoegen van bookmarks aan social bookmarking sites

SiteManager CMS (en de bijbehorende software SitePublisher) maakt dit eenvoudig. Op uw site kunnen icoontjes worden opgenomen bij elk nieuwsitem, waar op bezoeker alleen maar hoeft te klikken om het desbetreffende onderwerp aan te melden bij een social community waar hij of zij lid van is. Voorbeelden van dergelijke icoontjes vindt u onder andere op deze site - kijkt u maar eens onder aan op de detailpagina van een willekeurig nieuwsbericht. 

Vragen?

Wilt u dat wij u bellen? Dat kan!

Abonnementen

Blijf op de hoogte van onze producten en ontwikkelingen.

Neem contact met ons op

Science Park Eindhoven 5644
5692 EN Son

(040) 213 66 66