Technologie

100% Microsoft .NET CMS

SiteManager CMS is volledig gebouwd op basis van Microsoft .NET technologie. Onze keuze voor Microsofts technologie als basis voor dit CMS biedt u diverse strategische voordelen.

CMS gebouwd op Microsoft .NET-technologie

Microsoft .NET: innovatieve basis voor CMS software

De belangrijkste strategische voordelen van Microsoft .Net zijn uiteraard continuïteit en toekomstvastheid. Met Microsoft .NET heeft Microsoft de strategische lijnen voor de toekomst gezet. Deze technologie vormt de basis voor alle Microsoft producten. Maar daarnaast haalt u met Microsoft .NET ook alle innovatiekracht die Microsoft u biedt. Deze technologie evolueert momenteel zeer snel, en biedt opwindende nieuwe mogelijkheden voor bijvoorbeeld webcommunicatie.  

Ten opzichte van open source CMS systemen (gebaseerd op Apache/MySql/PHP) biedt een Microsoft CMS een veel betere ondersteuning, schaalbaarheid en continuiteit.  

Leveranciers-onafhankelijkheid met Microsoft .Net CMS

Omdat steeds meer bedrijven hun infrastructuur baseren op Microsoft technologie, is implementatie van onze producten eenvoudig en snel. Door de groeiende populariteit van deze technologie is externe expertise verder breed voorhanden. Een systeem dat is gebaseerd op Microsoft .NET maakt u in sterke mate onafhankelijk van specifieke leveranciers.  En vanwege de populariteit van deze technologie zijn er ook nog eens honderden componenten voorhanden die u eenvoudig kunt integreren met uw website.

SiteManager CMS is daarmee een veilige keuze en een solide basis voor uw content management strategie.

Vragen?

Wilt u dat wij u bellen? Dat kan!

Abonnementen

Blijf op de hoogte van onze producten en ontwikkelingen.

Neem contact met ons op

Science Park Eindhoven 5644
5692 EN Son

(040) 213 66 66