SiteManager CMS Core

Sitemanager CMS Core

SiteManager CMS Core vormt de kern van onze CMS software. Deze kern biedt u alle functionaliteiten die u nodig heeft voor een professioneel beheer van uw website, intranet of extranet. Verder vormt SiteManager CMS Core de basis voor de diverse SiteManager CMS Modules, die hierop "ingeplugd" kunnen worden.

 

Sitemanager CMS Core SystemSiteManager CMS Core omvat de volgende functionaliteiten:

  • SiteManager CMS Core biedt u een volledig inrichtbaar startscherm, waarop onder andere sitestatistieken vanuit Google Analytics en voor u relevante RSS-feeds kunnen worden getoond.
  • Met Sitemanager CMS Core onderhoudt u sitenavigaties en sitepagina’s c.q. contentvlakken op uw pagina’s.
  • Sitemanager CMS Core omvat beheer-gereedschappen voor de afbeeldingen die u gebruikt op uw sites, en de documenten die u aanbiedt ter download.
  • Met Sitemanager CMS Core regelt u de status en publicatie van uw content. U definieert de workflow, legt vast wie welke rechten heeft, en bepaalt wanneer content wordt gepubliceerd en gearchiveerd.
  • En tenslotte onderhoudt u met SiteManager CMS Core alle meta-informatie voor Google en andere zoekmachines.  

SiteManager CMS wordt ingezet door kleine bedrijven met één site, in een shared hosting omgeving, en met één contentbeheerder; maar evenzogoed door grote instellingen, met omvangrijke gedistribueerde sites op dedicated servers, uitgebreide editorial teams, en geavanceerde workflows.   

Snelle prijsopgave SiteManager CMSHet SiteManager CMS prijsmodel houdt rekening met deze grote variëteit aan gebruikerseisen. De licentieprijs is afhankelijk van het aantal te beheren sites, het aantal in te zetten servers, en het aantal gebruikers. 

Vragen?

Wilt u dat wij u bellen? Dat kan!

Abonnementen

Blijf op de hoogte van onze producten en ontwikkelingen.

Neem contact met ons op

Science Park Eindhoven 5644
5692 EN Son

(040) 213 66 66