SiteManager CMS Modules

Sitemanager CMS Modules

SiteManager CMS kent twee typen modules: de CMS modules die u volledig vrij kunt inrichten, en modules met een vaste functionaliteit.

 

SiteManager CMS configureerbare CMS modules

Sitemanager CMS ModulesMet de Sitemanager CMS configureerbare CMS modules beheert u elk type content, hoe specifiek en afwijkend uw wensen ook zijn. U zit dus niet vast aan vaste structuren, maar kunt zelf definieren welke kenmerken een content-item heeft. Na definitie is het CMS direct beschikbaar en kunt u starten met het vullen van de contentbase.

Items die u beheert met een module kunnen op diverse plaatsen worden gepubliceerd. Alle zaken die rond pagina’s geregeld zijn (eigenaarschap, rechten, publicatie- en archiefdata, SEO-aspecten)  ziet u ook in een module weer terug.

SiteManager CMS legt u geen beperkingen op. Of het nu nieuwsberichten, FAQs, agenda-items, project- of productinformatie betreft, er zijn eigenlijk geen grenzen. Bij ons vindt u dus geen lijst van modules waar u uit kunt (moet) kiezen.

 

SiteManager CMS vaste CMS modules

Op sommige gebieden heeft elke organisatie dezelfde eisen en wensen. Voor die gebieden hebben we een reeks van modules gerealiseerd met een vaste functionaliteit, die volledig is geoptimaliseerd voor het desbetreffende onderwerp. Ons assortiment omvat de volgende vaste CMS modules:

  • SiteManager CMS Nieuwsbrief ModuleLeden: registratie en autorisatie van personen die toegang hebben tot intranet, extranet of nieuwsbrief 
  • Nieuwsbrief: aanmaken en verzenden van e-letters, en meten van succescriteria
  • Poll: opinie-onderzoek onder website bezoekers en presentatie resultaten 
  • Forum:  besloten gedeelte van site voor discussie of kennisuitwisseling
  • Gastenboek: registratie en presentatie van meningen van bezoekers
  • Enquete: zeer geavanceerde module voor samenstellen online enquetes, met zeer veel vraagtypen en rapportagemogelijkheden
  • Banners:  plaatsen van banners, beheer van pageviews, meten van klikratio

Modules kunnen sterk verschillen in complexiteit en functionaliteit. Een module voor het beheer van nieuwsberichten op één site zal doorgaans veel eenvoudiger zijn dan een module voor het beheer van productinformatie, gekoppeld aan een ERP-systeem, bedoeld voor publicatie van data op verschillende landensites in verschillende taalvarianten.

Snelle prijsopgave SiteManager CMSHet SiteManager CMS prijsmodel houdt rekening met de grote variëteit aan gebruikerseisen. De module licentieprijs is afhankelijk van de modulecomplexiteit, en net als bij SiteManager CMS Core van het aantal te beheren sites, het aantal in te zetten servers, en het aantal gebruikers.

Vragen?

Wilt u dat wij u bellen? Dat kan!

Abonnementen

Blijf op de hoogte van onze producten en ontwikkelingen.

Neem contact met ons op

Science Park Eindhoven 5644
5692 EN Son

(040) 213 66 66